Кількість
|
Вартість
|
||
|
Необхідною складовою професійної кухні є візки, які існують у різних варіаціях: візки для подачі їжі та збору посуду, кондитерські візки-шпильки, вішала для туш та напівтуш, а також платформені візки для перевезення великогабаритних вантажів. Ці візки спрощують переміщення продуктів та посуду по кухні або залу, ефективно оптимізуючи роботу кухарів та роблячи її ефективною та комфортною.
Платформені візки призначені для перевезення великогабаритних вантажів і доступні в різних модифікаціях залежно від навантаження, оснащені колесами різного діаметра та вантажопідйомністю. Виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі AISI 304, з платформою з листа товщиною 1,5 мм або 2 мм та трубою квадратного перерізу 30*30 мм.
Сервірувальні візки на колесах є важливим елементом кухонного та виробничого обладнання, використовуються для транспортування готових страв, збору та вивезення посуду або для інших потреб усередині приміщення. Даний візок повністю виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304, має зварений каркас товщиною 20 мм та дві полиці товщиною 1 мм.
Гарантія на це обладнання складає 12 місяців.